O nama

Ponosni smo što Vam možemo predstaviti dio naše rastuće obitelji te Vam dočarati naš entuzijazam i konstantno praćenje i stvaranje svjetskih trendova, kako u proizvodima tako i u edukacijama. Za Vas smo kreirali samo najbolje proizvode za najzahtjevnije nail tehničare s kojima i sami radimo te skupa sudjelujemo u procesu proizvodnje sa našim kemičarima i dobavljačima.

JN brand je brand koji se pomno i pažljivo testirao i odabrao kako bi zadovoljili apsolutno svačije ukuse, bilo da ste početnik ili iskusni Nail Designer. Pažljivo slušamo potrebe naših kupaca ali i krajnjih korisnika, oni su upravo naša inspiracija kako bi uvijek kreirali proizvod koji će biti potreban i naći svoju svrhu.

Vizija & budućnost

Svaki puta kada kreiramo novi proizvod, podižemo ljestvicu u cijeloj industriji i vama pružamo mogućnost da imate u rukama novitete prije ostalih.

Radimo zajedno sa Vama da nađemo najbolje, ako želite stvarati modu sa nama, ako trebate nove i svježe ideje, ako želite raditi sa kvalitetnim materijalima i izvući ono najbolje za Vas i Vaše klijente – mi smo tu da Vam pomognemo i budemo tu za vas.

Bez lažne skromnosti – pozivamo Vas da se uvjerite u superiornu kvalitetu našeg branda. Svi naši proizvodi dolaze u luksuznim pakiranjima kojima dajete dašak glamoura u svom salonu i svojim klijentima. Koristeći naše proizvode – možete se opustiti i biti sigurni da su vaši klijenti u dobrim rukama a vi ispunjeni, sretni & zadovoljni poslom kojeg radite – što je naš ultimativni cilj.