Karantena time

Tips & Tricks
22.04.2020

Najomraženija riječ zadnjih tjedana #karantena … bilo da ste introvert kojemu paše biti zatvoren u kući i koji će naći tisuću načina da se animira i iskoristi vrijeme , ili ekstrovert koji nikako ne može podnijeti biti zatvoren u kući i doslovce svaka pora mu vapi za zrakom sunca , minglanjem među ljudima , i bauljanjem “negdje vani” – što je tu je i moramo se prilagoditi situaciji.

Bilo da ste zatvoreni 2 tjedna  ili je  #40dankarantene …ili ste se  jednostavno izgubili koji je uopće dan , vrijeme je da iskoristite maksimalno vrijeme te napravite “novu rutinu ".  Iako je sve ovo neizvjesno i nitko od nas ne zna što i kako će se dalje situacija odvijati, sve je ovo izvan naše moći i sada trenutno to tako moramo prihvatiti. Nakon početne depresije odlučili smo uzeti maximum  od novonastale situacije i pripremiti se za ponovni početak rada. 

Osim što ćete se u potpunosti posvetiti sebi, svojoj obitelji, djeci, najmilijima… iskoristite karantenu da radite i na svojim vještinama (koje su nam nužne za naš posao) .Svi znamo da je ovaj posao isključivo dobra vježba i ponavljanje / nesto slično kao u fitnessu – veči broj čučnjeva dovodi do onih  divnih  "peachy glute-a " :P / .  U normalnom režimu , nikada ne bi našli dovoljno vremena za napraviti “onaj savršeni badem “ ili “onaj predivni cvijet kojeg imam u folderu "  i kojeg nikako ne stignem napraviti . E pa sada sigurno imate vremena izbrusiti postojeće znanje , nadograditi ga , učiti, vježbati , ponavljati , ponavljati … jesam rekla vježbati :D ? 

JN ce vam donositi slikovne  step by stepove, video uratke, #nailchallenge kako bi ostali u formi i bili spremni da svim onim klijentima koji vas željno isčekuju , pokazete svoja umijeća i novitete. 

Video tutorijal za ove ružice možete pronaći u našoj službenoj support grupi Jana Nails Official Group  na Facebooku   ( potrebno je odgovoriti na jednostavna pitanja za ulazak u grupu ) , a slikovni tutorijal si možete spremiti i  nakon odgledanog videa , kao podsjetnik kada krenete vjezbati .

 

Obozavamo ovaj novi proizvod  / Chrome art Gel / sa kojim vrlo jednostavno i brzo možete ukrasiti nokat , bilo da je riječ o dodatku uz postojeći crtež ( npr One stroke , gel paint …) ili kao samostalan ukras . Uskoro ćemo vam pokazati i vrlo efektan,brz način ukrašavanja kombinirajući  Ink & Chrome art gel .

Do tada …vježbajte , radite na sebi i pišite nam što vas zanima !

 

Pratite nas u našoj službenoj FG grupi Jana Nails official , IG,  i  Fb stranici ... priključite se i  vi u naš #jnhomechallenge

 

 

 

 

Love,

Jana

 

Ostavi komentar
1 komentar
Anna Britvec 30.04.2020
:)
JanaNails

❤❤❤