DURAGEL COLOR BASE - PASTEL

Shop/ novi proizvodi
04.04.2024

🦋 #springishere - naša legendarna Duragel linija donosi najčarobnije proljetne nijanse.🎀🌸
Vaše omiljene Duragel color baze od sada i u #musthave očaravajućim, pastelnim bojama.🔥 #pasteltime

Pet predivnih, nježnih, pastelnih nijansi.✨💫 #softtouch

Lovely Girl 💗 #goodgirlsdon'tlie
Blushy Cheek 🎀 #i'mblushingforyou
Minty Kiss 💚#coldlipswarmhearts
Royal Veil 💜 #girlsrockqueensslay
Misty Eye 💙 #onelookcouldkill

Osim pregršt nude, pink i mliječnih baza koje imamo u ponudi, za razliku od "soft" gradivnih baza ove baze su potpuno u coloru! ✨🌸

Kako koristiti?

◾Ispod ovih bojanih baza s pojačanim pigmentom, obavezna je temeljita priprema nokta rašpicom i pripremnim tekućinama te uporaba Duragel step 1 prozirne baze kao prvog koraka koji pruža zaštitu noktu kao i savršenu adheziju.

◾ Duragel Pastel baze nisu prekrivne kao klasični trajni lakovi niti služe kao puni pigment kako bi se nokat mogao graditi do punije boje te kako bi se postigli soft prozračni tonovi.🤩 Boje se mogu nanositi nakon prozirne baze u jednom ili dva sloja (ovisno o želji prekrivnosti).

◾ Koristiti kao boju na koju se stavlja samo sjaj, graditi apex (paziti na debljinu radi polimerizacije) ili pak koristiti doslovce kao premaz na bilo koji gradivni sistem poput: gela, acrygela za potpuno subtle, prozračan look. Idealno se kombinira s trendom korištenja većih i manjih šljokica te poluprozirnog efekta kod korijena nokta.

Uživajte u ovom savršenom spoju razigranosti i funkcionalnosti!

Zagrli proljeće s našom čarobnom Duragel Pastel kolekcijom & #elevateyournailstyle s našim najnovijim nail art dodacima - #magical caviar beads! 💖👑🔥 #explore our webshop for more.🫶 crystals, diamonds and transfer foils 🤩

#elevateyourspringstyle - SHOP HERE 😍🌸🛒

Uz svaku kupnju, do isteka zaliha, na poklon dobiješ JN "medicine" čokoladice.😎 #wealwaysthinkofyou 💗

Ostavi komentar
0 komentara